Ylästön Kotiseututalo

Tunnelmallinen juhla- ja kokoustila Vantaalla

Ylästön Kotiseututalo on ylästöläisten yhdistysten toimitila

Talolla kokoustavat ja harrastavat Kotiseutuyhdistyksen lisäksi Ylästön Martat & Kässä-kahvila, Ylästön Urheilijat, Ylästön Seniorikerho sekä MLL Aviapoliksen osasto. Kotiseututalo on eri-ikäisten ylästöläisten aktiivisen kansalaistoiminnan ja asukastoiminnan tukikohta ja tärkeä mahdollistaja.

Tietoa talolla kokoontuvista kerhoista ja muusta toiminnasta, lue lisää täältä…

Juhla- ja kokoustila

Ylästön Kotiseutuyhdistys hallinnoi kotiseututaloa. Kiinteistön ylläpitokulujen kattamiseksi Kotiseutuyhdistys vuokraa taloa pieniin perhejuhliin ja kokouksiin sekä kurssien pitopaikaksi.

Kotiseututalo soveltuu parhaiten noin 60-70 hengen (tai sitä pienempiin) yksityistilaisuuksiin, kuten perhejuhliin, yritysten, yhdistysten, taloyhtiöiden yms. henkilöstö- ja jäsentilaisuuksiin, kokouksiin tai koulutustilaisuuksiin.

Party and meeting space Ylästön Kotiseututalo, located at Sienestäjänkuja 5, 01690 Vantaa.The association rents the house for private events, including small family parties and meetings. Read more…

Vuokraamiseen liittyvät kysymykset

Vuokraamiseen liittyviä kysymyksiä voi lähettää sähköpostilla osoitteeseen yky(at)ylastonkotiseutuyhdistys.fi tai voi soittaa puh. 044 9899 159.

Sähköpostiviesteihin pyritään vastaamaan mahdollisimman pian, viimeistään kahden päivän kuluessa. Kiireellisissä asioissa ota yhteyttä puhelimitse. (Jos vastausta ei ole kuulunut, tarkistathan sähköpostisi roskapostiosion).