Ylästön kotiseututalo

Sienestäjänkuja 5,

01690 Vantaa

Juhlat &  kokoukset. Tunnelmallinen juhlatila Vantaalla, Ylästön kotiseututalo.

Kotiseutuyhdistys vuokraa taloa yksityistilaisuuksiin.

Talo soveltiuu monenlaisten juhlien ja kokousten järjestämiseen. Tilaa löytyy useille kymmenille ihmisille.Vuokraamiseen liittyviä kysymyksiä voi lähettää sähköpostilla osoitteeseen yky(at)ylastonkotiseutuyhdistys.fi tai voi soittaa puh. 044 9899 159.

Varaustilanne Vuokrahinnasto  / Ohjeita vuokraajalle Viesteihin pyritään vastaamaan mahdollisimman pian, viimeistään kahden päivän kuluessa. Kiireellisissä asioissa ota yhteyttä puhelimitse. (Jos vastausta ei ole kuulunut, tarkistathan sähköpostisi roskapostiosion).

Tilat

Kotiseututalossa on tilava sali, kaksi pienempää tilaa, keittiö sekä tarjoilutila.

Esteettömyys

Talossa on 3 wc:tä joista yksi on inva/lastenhoito wc. Kotiseututalon portaat ovat jyrkät, joten pyörätuolilla liikkuja tarvitsee apua päästäkseen sisälle/ulos.

Sali

Saliin mahtuu 60-70 henkilöä mukavasti kattauksen ääreen eikä ole liian ahdasta. Talolta löytyy samaa sarjaa olevia teräsjalkaisia peruspöytiä:
70 * 170 4 kpl
70 * 140 5 kpl
70 * 125 16 kpl
Pöytiä voi yhdistellä eri tavoin. Salissa on AV-laitteet ja piano.

Astiat ja pöytäliinat

Talolla ei ole juhla-astioita tai pöytäliinoja.
Astioita juhlatilaisuuksiin voi vuokrata alueella toimivista pitopalveluista, esim.:
Sport-Catering
Pitopalvelu Alibaba
Pitopalvelu Hupli
Astiat.fi – kaiken kattava astiavuokraus

Keittiö

• jää- ja kylmäkaapit
  • liesi (ei kiertoilmatoimintoa)
  • astianpesukone (ei suurtalous)
  • mikroaaltouuni
  • kahvin- ja vedenkeittimet

Paviljonki-teltta

Teltan koko on 8 x 5 m. Telttaa voi vuokrata kotiseututalon vuokrauksen yhteydessä, sekä kotona järjestettäviin juhliin. Vuokra talon vuokrauksen yhteydessä 30 € ja kotijuhliin 60 € per viikonloppu.

Piano, dataprojektori, Wi-Fi

Talolla on piano ja dataprojektori. Niiden käytöstä talonvuokrauksen yhteydessä sovitaan aina erikseen.

Talolla on myös mobiilinetti & Wi-Fi-verkko.

Ylästön kotiseututalon historiaa

Ylästön kotisetutalo, entinen Tolkinkylän koulu, on valmistunut vuonna 1903. Talo rakennettiin Tolkinkylään ruotsinkieliseksi kansakouluksi. Koulun toiminta päättyi 1.1.1968. Kotiseututalon historiasta voi lukea lisää täältä…

Ylästön kotiseututalo löytyy sivustoilta: