Ylästön Kotiseututalo

Ylästön kotiseututalo

Sienestäjänkuja 5,

01690 Vantaa

Juhlat &  kokoukset. Tunnelmallinen juhlatila Vantaalla, Ylästön kotiseututalo.

Kotiseutuyhdistys vuokraa taloa yksityistilaisuuksiin.

Talo soveltuu monenlaisten juhlien ja kokousten järjestämiseen. Tilaa löytyy useille kymmenille ihmisille.

Vuokraamiseen liittyviä kysymyksiä voi lähettää sähköpostilla osoitteeseen yky(at)ylastonkotiseutuyhdistys.fi tai voi soittaa puh. 044 9899 159. Huom! Ei tekstiviestejä, koska puhelut ohjautuvat toiseen numeroon.

Sähköpostiviesteihin pyritään vastaamaan mahdollisimman pian, viimeistään kahden päivän kuluessa. Kiireellisissä asioissa ota yhteyttä puhelimitse. (Jos vastausta ei ole kuulunut, tarkistathan sähköpostisi roskapostiosion).

Tilat

Kotiseututalossa on tilava sali, kaksi pienempää tilaa, keittiö sekä tarjoilutila.

Esteettömyys

Talossa on 3 wc:tä joista yksi on inva/lastenhoito wc. Kotiseututalon portaat ovat jyrkät, joten pyörätuolilla liikkuja tarvitsee apua päästäkseen sisälle/ulos.

Sali

Saliin mahtuu 60-70 henkilöä mukavasti kattauksen ääreen eikä ole liian ahdasta. Salissa on AV-laitteet ja piano.

Pöydät ja tuolit

Talolta löytyy samaa sarjaa olevia teräsjalkaisia peruspöytiä:
70 * 170 4 kpl
70 * 140 5 kpl
70 * 125 16 kpl
Pöytiä voi yhdistellä eri tavoin.

Pehmustettujen sinisten tuolien lukumäärä on 70. Lisäksi löytyy ruskeita muovituoleja.

Astiat ja pöytäliinat

Talolla ei ole juhla-astioita tai pöytäliinoja.
Astioita juhlatilaisuuksiin voi vuokrata alueella toimivista pitopalveluista, esim.:
Sport-Catering
Ruokaräätäli
Pitopalvelu Hupli
Astiat.fi – kaiken kattava astiavuokraus

Keittiö

• jää- ja kylmäkaapit
  • liesi (ei kiertoilmatoimintoa)
  • astianpesukone (ei suurtalous)
  • mikroaaltouuni
  • kahvinkeitin (Moccamaster)
  • vedenkeitin
  • termareita kaksi kahville yksi vedelle
Sähköt, ohjeita, katso tästä

Piano, dataprojektori, Wi-Fi

Talolla on piano ja dataprojektori. Niiden käytöstä talonvuokrauksen yhteydessä sovitaan aina erikseen.

Talolla on myös mobiilinetti & Wi-Fi-verkko.

Paviljonki-teltta

Teltan koko on 8 x 5 m. Telttaa voi vuokrata kotiseututalon vuokrauksen yhteydessä, sekä kotona järjestettäviin juhliin. Vuokra talon vuokrauksen yhteydessä 30 € ja kotijuhliin 60 € per viikonloppu. Teltan pystytysohjeita.

Pop Up teltta

Teltan koko on 3 x 3 metriä. Telttaa vuokrataan talonvuokrauksen yhteydessä hintaan 40 € ja muutoin 80 €. Teltan pystytysohjeet

Kotiseututalolla tapahtuu

Ylästön kotiseututaloa käytetään pääasiallisesti kotiseutuyhdistyksen ja muiden ylästöläisten yhdistysten toimitilana. Ylästön Kotiseutuyhdistys hallinnoi kotiseututaloa ja vuokraa sitä myös yksityistilaisuuksiin, kuten perhejuhliin ja kokouksiin.

Kotiseututalolla järjestetään monenlaista kaikille avointa toimintaa ja tapahtumaa. Niistä löytyy tietoa kotiseututalon Facebook-sivuilta. Käy tykkäämässä!

Ylästön kotiseututalon historiaa

Ylästön kotisetutalo, entinen Tolkinkylän koulu, on valmistunut vuonna 1903. Talo rakennettiin Tolkinkylään ruotsinkieliseksi kansakouluksi. Koulun toiminta päättyi 1.1.1968. Kotiseututalon historiasta voi lukea lisää täältä…

Juhla- ja kokouspaikkoja löytyy sivustoilta: