Ylästön Kotiseututalo

Tunnelmallinen juhlatila Vantaalla

Kotiseututalo soveltuu parhaiten n. 60-70 hengen (tai  sitä pienempiin) yksityistilaisuuksiin, kuten perhejuhliin, yritysten, yhdistysten, taloyhtiöiden yms. henkilöstö- ja jäsentilaisuuksiin, kokouksiin tai koulutustilaisuuksiin.

Ylästön Kotiseutuyhdistys vuokraa taloa yksityistilaisuuksiin

Vuokraamiseen liittyviä kysymyksiä voi lähettää sähköpostilla osoitteeseen yky(at)ylastonkotiseutuyhdistys.fi tai voi soittaa puh. 044 9899 159. Huom! Ei tekstiviestejä, koska puhelut ohjautuvat toiseen numeroon.

Sähköpostiviesteihin pyritään vastaamaan mahdollisimman pian, viimeistään kahden päivän kuluessa. Kiireellisissä asioissa ota yhteyttä puhelimitse. (Jos vastausta ei ole kuulunut, tarkistathan sähköpostisi roskapostiosion).

Tilat

Kotiseututalossa on tilava sali, kaksi pienempää tilaa, keittiö sekä tarjoilutila.

Esteettömyys

Talossa on 3 wc:tä joista yksi on inva/lastenhoito wc. Kotiseututalon portaat ovat jyrkät, joten pyörätuolilla liikkuja tarvitsee apua päästäkseen sisälle/ulos.

Sali

Saliin mahtuu 60-70 henkilöä kattauksen ääreen. Salissa on AV-laitteet.

Pöydät ja tuolit

Talolta löytyy samaa sarjaa olevia teräsjalkaisia peruspöytiä:
70 * 170 4 kpl
70 * 140 5 kpl
70 * 125 16 kpl
Pöytiä voi yhdistellä eri tavoin.

Sinisiä puurunkoisia tuoleja on jonkin verran yli 100 kappaletta.

Astiat, pöytäliinat, pitopalvelut

Talolla ei ole juhla-astioita tai pöytäliinoja.
Astioita juhlatilaisuuksiin voi vuokrata alueella toimivista pitopalveluista, esim.:

Floristipalvelut ja somistevuokraamo, catering- ja juhlapalvelut, sisustussuunnittelu www.freesiliving.fi.

Ruokaräätäli
Astiat.fi – kaiken kattava astiavuokraus

Googlaamalla löytyy lisää pitopalveluita.

Keittiö

• jää- ja kylmäkaapit
  • liesi (ei kiertoilmatoimintoa)
  • astianpesukone (ei suurtalous)
  • mikroaaltouuni
  • kahvinkeitin (Moccamaster)
  • vedenkeitin
  • pumpputermareita kahville ja vedelle, sekä iso 10 litran termari vedelle tai mehulle

Dataprojektori, Wi-Fi

Talolla on dataprojektori jonka käytöstä talonvuokrauksen yhteydessä sovitaan erikseen.

Talolla on mobiilinetti & Wi-Fi-verkko.

Sähköt, ohjeita, katso tästä

Paviljonki-teltta

Teltan koko on 8 x 5 m. Telttaa voi vuokrata kotiseututalon vuokrauksen yhteydessä, sekä kotona järjestettäviin juhliin. Vuokra talon vuokrauksen yhteydessä 30 € ja kotijuhliin 60 € per viikonloppu. Teltan pystytysohjeita.

Pop Up teltta

Teltan koko on 3 x 3 metriä. Telttaa vuokrataan talonvuokrauksen yhteydessä hintaan 40 € ja muutoin 80 €. Teltan pystytysohjeet

Kotiseututalolla tapahtuu

Ylästön kotiseututaloa käytetään pääasiallisesti kotiseutuyhdistyksen ja muiden ylästöläisten yhdistysten toimitilana. Ylästön Kotiseutuyhdistys hallinnoi kotiseututaloa ja vuokraa sitä myös yksityistilaisuuksiin, kuten perhejuhliin ja kokouksiin.

Kotiseututalolla järjestetään monenlaista kaikille avointa toimintaa ja tapahtumaa. Niistä löytyy tietoa kotiseututalon Facebook-sivuilta. Käy tykkäämässä!

Ylästön kotiseututalon historiaa

Ylästön kotisetutalo, entinen Tolkinkylän koulu, on valmistunut vuonna 1903. Talo rakennettiin Tolkinkylään ruotsinkieliseksi kansakouluksi. Koulun toiminta päättyi 1.1.1968. Kotiseututalon historiasta voi lukea lisää täältä…

Juhla- ja kokouspaikkoja löytyy sivustoilta: