Ylästön kotiseututalo, tilat ja tarvikkeet

Kotiseututalossa on tilava sali, kaksi pienempää tilaa, keittiö sekä tarjoilutila. Talolla on kolme WC:tä. Kotiseututalo ei ole esteetön. Portaat on jyrkät, joten pyörätuolilla liikkuja tarvitsee apua päästäkseen sisälle/ulos. Talossa on tilava inva WC.

Kotiseututalo soveltuu parhaiten noin 60-70 hengen (tai sitä pienempiin) yksityistilaisuuksiin, kuten perhejuhliin, yritysten, yhdistysten, taloyhtiöiden yms. henkilöstö- ja jäsentilaisuuksiin, kokouksiin tai koulutustilaisuuksiin.

Talolla on mobiilinetti & Wi-Fi-verkko, AV-laitteet, dataprojektori.

Keittiöstä löytyy:

• tilavat jää- ja kylmäkaapit
  • liesi (ei kiertoilmatoimintoa)
  • astianpesukone
  • mikroaaltouuni
  • Moccamaster kahvinkeittimet
  • vedenkeitin
  • pumpputermareita kahville ja vedelle, sekä iso 10 litran termari vedelle tai mehulle
  • Arabian pirtti kahviastiasto 60:lle henkilölle

Talolla ei ole juhla-astioita, pöytäliinoja eikä pitopalvelua. Niitä voi tiedustella esim. lähialueella toimivista:

Juomia juhliin: Anniskelupalvelut – Pumpun Baari Oy

Pöydät ja tuolit

Talolta löytyy samaa sarjaa olevia teräsjalkaisia peruspöytiä:
70 * 170
70 * 140
70 * 125
taittopöytiä 75 x 180
Pöytiä voi yhdistellä eri tavoin. Sinisiä puurunkoisia tuoleja on jonkin verran yli 100 kappaletta.

Siivouskomero

Talolla on siivouskomero, josta löytyy tarvittavat siivousvälineet, kuten imuri, moppi ja pesuaineet.