Jäseneksi liittyminen ja jäsenedut

Ylästön Kotiseutuyhdistyksen jäsenmaksu on 15 euroa/talous/vuosi.
Jäsenkortin saat jäsenmaksulaskusta. Kortti on voimassa seuraavan vuoden huhtikuun loppuun.

Jäseneksi voi liittyä laittamalla tiedon asiasta sähköpostilla osoitteeseen yky(at)ylastonkotiseutuyhdistys.fi tai alla olevalla viestilomakkeella.
Ilmoitathan seuraavat tiedot: nimi, osoite, sähköpostiosoite ja puhelinnumero.

Jäseneksi liittyminen kannattaa. Yhdistyksen toiminta on aktiivista ja monipuolista. Tervetuloa mukaan!

Jäsenedut

• Yhdistys vuokraa Ylästön kotiseututaloa yksityistilaisuuksiin. Yhdistyksen jäsenille vuokrahinnat ovat oleellisesti edullisempia kuin ei-jäsenille. Jäsenalennuksen saaminen edellyttää useamman vuoden jäsenyyttä yhdistyksessä. Kts. kotiseututalon varausehdot 2019
  • Ylästön Kotiseutuyhdistys on Vantaan Omakotijärjestön (VOK) jäsenyhdistys. Vok neuvottelee vuosittain jäsenetuja jäsenyhdistyksilleen lähiseudun palveluntarjoajilta (Helen, Teboil, K-rauta….). Voimassa olevat jäsenedut ovat nähtävissä VOK Vantaan sivuilta.
    Alennusta jäsenille myös:
  • Yhdistyksen omistamia klapikonetta, silppuria ja oksasahaa vuokrataan jäsenille edullisesti. Sähkötoiminen oksasilppuri (240V, 16 A) vuokra 10 euroa/käyttökerta. Sähkötoiminen hydraulinen klapikone (7t) vuokra 15 euroa/käyttökerta. Vuokrausta hoitaa Tapani Pakkanen, puh. 050 505 8959.
  • Yhdistyksen järjestämät kesäretket ja teatteriretket edullisesti jäsenhintaan.