Ylästö-päivä

Ylästö-päivää vietetään vuosittain elo-syyskuun vaihteen tienoilla Ylästön koululla ja sen lähiympäristössä. Ylästö-päivässä on perinteisesti nimekkäitä esiintyjiä. Vuoden 2019 tapahtumassa esiintyi mm. Anna Abreu.

Ylästö-päivän järjestämisestä vastaavat ylästöläiset yhdistykset sekä Ylästön koulu. Ensimmäinen Ylästö-päivä järjestettiin syyskuussa 2014.

Ylästö-päivä 8.9.

Ylästö-päivää vietetään lauantaina 8.9. klo 10-14 Ylästön koululla ja sen lähiympäristössä. Tervetuloa mukaan!

Ylästön Kotiseutuyhdistys osallistuu vuosittain Ylästö-päivän järjestämiseen Ylästön koululla ja sen lähiympäristössä, yhdessä koulun ja koulun vanhempainyhdistyksen, sekä alueen muiden toimijoiden kanssa. Tänä syksynä Ylästö-päivää vietetään jo viidennen kerran.